De lancering van KavelverkoopOnline, dé tool voor efficiënte uitgifte van kavels

Na een klein jaar ontwikkelen samen met enkele gemeenten is eindelijk onze nieuwste softwaretool KavelverkoopOnline helemaal klaar voor gebruik. KavelverkoopOnline is een tool die inzicht creëert en werk uit handen neemt tijdens het gehele administratieve proces van kaveluitgifte. De tool helpt bij het bijhouden van dossiers en termijnen. Wij lanceerden KavelverkoopOnline op 11 september in hotel Van der Valk, te Apeldoorn. Tijdens deze bijeenkomst deelden wij ook onze expertise en ervaring rondom kaveluitgifte.

Het ontstaan van KavelverkoopOnline

Metafoor Vastgoed en Software heeft jarenlange ervaring op het gebied van kaveluitgifte. Onze adviseurs hebben al veel gemeenten in Nederland ondersteuning geboden bij het proces van de verkoop van kavels. Deze kennis en ervaring is gebruikt om een tool te ontwikkelen waarin gemeenten de stappen tijdens de verkoop van kavels op een overzichtelijke manier kunnen registreren, wat het proces rondom kaveluitgifte vergemakkelijkt.

De lancering

De lancering van onze nieuwste softwaretool vond twee weken geleden plaats. Nadat we de tool al bij twee gemeenten hebben geïmplementeerd, was dit de eerste presentatie van ons programma. We ontvingen een groep juristen en uitgiftemedewerkers van verschillende gemeenten die nieuwsgierig waren naar het programma en wilden sparren over de uitgifte van kavels.

De bijeenkomst ging van start met een voorstelronde en een uitleg over de uitgifte van bedrijven-, woningbouw- en projectbouwkavels door Hendrika en Vera. Tijdens dit eerste deel was er ruimte om met elkaar te sparren en ervaringen uit te wisselen. Het was erg interessant om kennis met elkaar te delen.

Na een korte koffiepauze gaf Vera de aanwezigen een demo van de softwaretool KavelverkoopOnline. Het programma werd erg goed ontvangen. In het bijzonder vielen de overzichten binnen de tool en de aanvulling op de bestaande systemen op. De ochtend werd afgesloten met een heerlijke lunch. Tijdens de lunch was er de gelegenheid om met elkaar na te praten.

Waarom Metafoor software?

Achterban van circa 100 adviseurs die kunnen ondersteunen bij het gebruik

Wij gaan voor een langdurig partnerschap met onze klanten

Meer dan 25 jaar ervaring in maatschappelijk vastgoed en grondzaken

Software ontwikkeld vanuit onze eigen expertise en gericht op de gebruiker

Voordelen van software voor uw vastgoedbeheersysteem

Overzichtelijke rapportages

Intuïtieve en gebruiksvriendelijke software

Contract-, object- en relatiegegevens centraal geregistreerd

Automatische facturatie, indexatie en huurovereenkomsten

Vastgoeddata overal en altijd beschikbaar

Mogelijkheden om diverse koppelingen te maken, zoals: MJOP-, Financieel, Document Management en Zaaksystemen

Snelle support door middel van korte lijnen

Portefeuilleoverzichten in vastgoed-beheersoftware VBSonline

Onze vastgoedbeheersoftware biedt verschillende overzichten uit de portefeuille met betrekking tot inkomsten versus uitgaven en de portefeuilleopbouw. Dit kan worden gedaan naar betaalcomponent, staat van onderhoud, object- en contractsoort. Hierdoor ziet u in een handomdraai hoe het ervoor staat.

Heeft u een vraag over VBSonline of dit artikel? Neem contact op met ons

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Bent u toe aan meer gemak en overzicht bij het beheren van uw (gemeentelijke) vastgoedportefeuille?
Wij helpen u graag verder met VBSonline, dé software voor vastgoedbeheer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *