Civieltechnisch prijzenboek

Standaardprofielen en civieltechnische eenheidsprijzen voor berekeningen in de initiatieffase van gebiedsontwikkeling

Software voor kostenraming

Software voor uw kostenraming

Moet u regelmatig inschattingen maken van civieltechnische kosten voor uw projecten? Is het onderbouwen hiervan lastig, tijdrovend, of blijft het bij een educated guess? Het civieltechnisch prijzenboek kan u helpen de kosten beter te onderbouwen.

Het prijzenboek bevat een schat aan informatie voor een betrouwbare raming. U kunt kostenposten selecteren binnen negen categorieën, van sloopkosten tot riolering en van grondwerk tot kunstwerken. Heeft u wel eens nagedacht over de kosten van de openbare verlichting van een busbaan? Het prijzenboek heeft deze en duizenden andere posten al voor u uitgerekend. In verschillende kwaliteitsniveaus én met referentiebeelden. Uiteraard worden deze prijzen jaarlijks geactualiseerd.

Naast het werken met losse posten is er in het prijzenboek ook de mogelijkheid om profielen samen te stellen om een totaalbeeld te krijgen van de realisatiekosten.

Het prijzenboek is een betrouwbaar, bekend en érkend naslagwerk dat u veel werk uit handen kan nemen.

Waarom Metafoor software?

Meer dan 25 jaar ervaring in maatschappelijk vastgoed en grondzaken

Software ontwikkeld vanuit onze eigen expertise en gericht op de gebruiker

Achterban van circa 100 adviseurs die kunnen ondersteunen bij het gebruik

Wij gaan voor een langdurig partnerschap met onze klanten

Civieltechnisch prijzenboek, wat houdt het in?

Het prijzenboek geeft inzicht in de omvang van de civiele kosten bij uw grondexploitaties. De prijzen kunnen op basis van elementniveau en profielniveau worden vastgesteld en zijn in 3 kwaliteitsniveaus beschikbaar. De berekende prijzen zijn eenvoudig op te nemen in een grondexploitatie. Het prijzenboek is ontwikkeld voor het maken van een kosteninschatting voor civieltechnische werken en is geschikt voor het maken van globale kostenramingen door gemeenten en private partijen

Het prijzenboek is geschikt voor het maken van kostenramingen van civieltechnische werken door zowel publieke als private partijen. Het prijzenboek is te gebruiken in combinatie met GrexManager of als losse module. Wanneer u reeds klant bent van GrexManager, heeft u de mogelijkheid om het prijzenboek aan het normatieve deel van uw GrexManager omgeving toe te voegen. Zo maakt u snel een betrouwbare quick scan op basis van eenheidsprijzen.

Software voor kostenraming

Voordelen van software voor uw kostenraming?

Prijzen op element-niveau en op profiel-niveau

Prijzen op kwaliteitsniveaus basis, midden en hoog

Jaarlijkse actualisatie

Referentiebeelden met omschrijvingen

Bruikbaar in elk stadium van het planproces

Geheel digitaal

Wilt u ook nader kennismaken met de mogelijkheden van ons prijzenboek?

Wij vertellen u graag over de voordelen van ons prijzenboek voor uw organisatie.