Voorstellen: Peter Sijpkes nieuwe gezicht VBSonline

Bij Metafoor Software staan wij klaar voor jou om je vastgoedbeheer te optimaliseren. Met onze nieuwe collega, Peter Sijpkes, hebben wij een nieuw aanspreekpunt die jou verder helpt. Wij helpen je alles uit de vastgoedsoftware te halen, zodat jij kunt focussen op strategisch vastgoedbeheer. Maak kennis met onze nieuwe account- en succesmanager!

Graag introduceer ik mezelf: mijn naam is Peter Sijpkes en sinds kort ben ik accountmanager bij Metafoor Software. Een rol die ik met veel enthousiasme oppak. Dat betekent dat ik voortaan je contactpersoon ben voor VBSonline. Ik geef je graag meer tips over VBSonline, zodat je optimaal profiteert van onze software.

 

Dit mag je verwachten

Als ‘Account-/Succes Manager’ streef ik ernaar om jou een frictieloze ervaring te bieden bij het werken met VBSonline. Mijn missie is om alle gebruikers van VBSonline het systeem zo uitgebreid mogelijk te laten gebruiken. Ik breng je op de hoogte wanneer we nieuwe functionaliteiten introduceren.

"Ik help je om alles uit onze software te halen"

Dit ga ik voor je doen

Ik ben beschikbaar om te ondersteunen bij vragen, uitdagingen of suggesties met betrekking tot VBSonline. Dus mocht je specifieke doelstellingen, verwachtingen of prioriteiten hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Feedback van gebruikers is voor Metafoor Software zeer waardevol om onze dienstverlening te kunnen blijven verbeteren. Daarom sta ik altijd open voor suggesties. Ik houd je op de hoogte over de laatste en toekomstige ontwikkelingen. Wil je weer meer aan de slag met het systeem? Plan dan een opfriscursus.

Kennismaken of meer weten over VBSonline? Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Bent u toe aan meer gemak en overzicht bij het beheren van uw (gemeentelijke) vastgoedportefeuille?
Wij helpen u graag verder met VBSonline, dé software voor vastgoedbeheer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *