Stroomlijn uw vastgoedbeheer met VBSonline : Een diepgaande blik op de functionaliteiten

Welkom bij VBSonline, het geavanceerde vastgoedbeheersysteem dat Metafoor Software heeft ontwikkeld. Met VBSonline bieden we u een krachtige en intuïtieve oplossing voor het efficiënt beheren van uw gemeentelijke vastgoedportefeuille. Ons systeem stroomlijnt uw werkprocessen, verhoogt de productiviteit en zorgt ervoor dat uw huurders en relaties tevreden zijn. 

Laten we eens kijken naar de belangrijkste functionaliteiten van VBSonline: 

 

Online dossieropbouw  

Met VBSonline kunt u gemakkelijk alle gegevens en documenten van uw objecten, verhuurbare eenheden, relaties en contracten digitaal opslaan. Het overzichtelijke dossier geeft u snel toegang tot alle benodigde informatie, waardoor u kostbare tijd bespaart en fouten voorkomt. 

 

Automatisch factureren en betalingen

Het facturatieproces wordt volledig geautomatiseerd door VBSonline. U kunt facturen genereren en verzenden via e-mail, inclusief een IDEAL betaallink voor snelle betalingen. Ook is het mogelijk om facturen te exporteren naar het financiële systeem van uw gemeente, waardoor uw administratie naadloos verloopt. 

 

Automatische indexatiebrieven  

Door de koppeling met het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) ontvangt u automatisch de juiste CPI-indexcijfers voor indexatie. VBSonline genereert en verzendt geautomatiseerde indexatiebrieven, waardoor u tijd bespaart en verzekerd bent van tijdige indexaties. 

 

Efficiënte servicekostenafrekening  

VBSonline biedt u een efficiënte manier om servicekosten af te rekenen met uw huurders. U kunt kosten toewijzen, overzichten genereren en gedetailleerde afrekeningen verstrekken, waardoor potentiële conflicten worden voorkomen en transparantie wordt bevorderd. 

 

Contracten workflow

Met VBSonline kunt u contracten genereren via een gestroomlijnde workflow. U kunt verschillende beheerdersrollen betrekken voor controle, goedkeuring en digitale ondertekening. Het duidelijke overzicht van de workflow geeft inzicht in de status van conceptcontracten, waardoor de administratieve rompslomp wordt verminderd en snelle, rechtsgeldige overeenkomsten worden gegarandeerd. 

 

Overzichtelijk dashboard

Het gebruiksvriendelijke dashboard biedt een duidelijk overzicht van alle uit te voeren acties. U kunt taken snel uitvoeren met minimale clicks, waardoor u tijd bespaart en uw productiviteit verhoogt. Bovendien kunt u met de filtermogelijkheid acties voor alle gebruikers of specifieke gebruikers tonen, voor een gepersonaliseerde ervaring. 

 

Relaties online uitnodigen

Het klantportaal van VBSonline stelt u in staat om nieuwe relaties uit te nodigen om relevante gegevens en documenten in te vullen en te uploaden. Hierdoor beschikt u als gebruiker over alle benodigde informatie om naadloos overeenkomsten te creëren en beheren. 

Klantportaal voor relaties: Het klantportaal biedt uw relaties de mogelijkheid om hun gegevens in te zien en te wijzigen, facturen te bekijken en serviceverzoeken in te dienen. Dit vermindert de administratieve lasten, verhoogt de tevredenheid van uw huurders en verbetert uw klantenservice. 

VBSonline: Uw alles-in-één oplossing voor gemeentelijk vastgoedbeheer

VBSonline heeft een bewezen en betrouwbare staat van dienst van meer dan 20 jaar als oplossing voor vastgoedbeheer door gemeenten. Onze software is voortdurend doorontwikkeld op basis van de input van onze gebruikers. Het vertrouwen van meer dan 60 gemeenten in VBSonline getuigt van onze effectieve en betrouwbare dienstverlening. 

In essentie is VBSonline van Metafoor Software dé alles-in-één oplossing voor het administratief en financieel beheer van vastgoed. U bespaart tijd, minimaliseert fouten en verbetert de communicatie met uw relaties. We nodigen u uit om zelf de kracht van VBSonline te ervaren en uw vastgoedbeheer naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie en ontdek hoe VBSonline uw vastgoedbeheer kan transformeren! 

Waarom Metafoor software?

Achterban van circa 100 adviseurs die kunnen ondersteunen bij het gebruik

Wij gaan voor een langdurig partnerschap met onze klanten

Meer dan 25 jaar ervaring in maatschappelijk vastgoed en grondzaken

Software ontwikkeld vanuit onze eigen expertise en gericht op de gebruiker

Voordelen van software voor uw vastgoedbeheersysteem

Overzichtelijke rapportages

Intuïtieve en gebruiksvriendelijke software

Contract-, object- en relatiegegevens centraal geregistreerd

Automatische facturatie, indexatie en huurovereenkomsten

Vastgoeddata overal en altijd beschikbaar

Mogelijkheden om diverse koppelingen te maken, zoals: MJOP-, Financieel, Document Management en Zaaksystemen

Snelle support door middel van korte lijnen

Portefeuilleoverzichten in vastgoed-beheersoftware VBSonline

Onze vastgoedbeheersoftware biedt verschillende overzichten uit de portefeuille met betrekking tot inkomsten versus uitgaven en de portefeuilleopbouw. Dit kan worden gedaan naar betaalcomponent, staat van onderhoud, object- en contractsoort. Hierdoor ziet u in een handomdraai hoe het ervoor staat.

Heeft u een vraag over VBSonline of dit artikel? Neem contact op met ons

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Bent u toe aan meer gemak en overzicht bij het beheren van uw (gemeentelijke) vastgoedportefeuille?
Wij helpen u graag verder met VBSonline, dé software voor vastgoedbeheer